Shaolinboxing

Onze partners

Wil jij boksen combineren met sporten?

Kom dan sporten bij Your Health ! Onze sportschool heeft fanantieke boks programma’s voor het hele gezin.

Professionele emblemen

Emblemen geven onze standaard boxkleding de professionele uitstraling die wij wensen. Deze zogeheten sport emblemen kun je eenvoudig online bestellen, bijvoorbeeld bij Emblemen-badges.nl.

top ten taekwondo

Fietsverzekering

Heeft u onlangs een nieuwe fiets, e-bike, mountainbike, bakfiets of een ander soort fiets gekocht? Vergeet dan niet om een fietsverzekering af te sluiten. Deze fietsverzekering vergoedt de kosten in geval van schade of diefstal. Wil je weten wat de verschillen zijn tussen de diverse verzekeraars op het gebied van premies en dekkingen afhankelijk van het soort fiets? Kijk dan op verzekering.nl voor een handig overzicht.

Sportmatten en fitnessmatten

Een sportschool is niet compleet met goede sportmatten en fitnessmatten. Door de zachte ondergrond heb je een goede dempen en word je goed opgevangen als je valt. Onmisbaar tijdens je boxles! Multimattenshop.nl levert de beste sportmatten om fijn te kunnen boxen.

Medische keuring

Boxen is intensief sporten. Laat je fysieke gesteldheid controleren tijdens een medische keuring sporten. In de Randstad kun je terecht bij Fouché Medical. Zo weet je zeker dat je probleemloos kunt trainen.

personal trainer Heemstede

Op zoek naar een leuk en nieuw soort sport?

Je verwacht het niet, maar paaldansen is een bijzonder zware sport! Het vereist balans, kracht en wendbaarheid. Ben je benieuwd naar wat paaldansen inhoudt? Probeer dan eens een keertje een cursus paaldansen.

Schoenendroger tegen zweetvoeten

Heb je na het boxen last van zweetvoeten? Zorg snel voor droge schoenen en voorkom voorkom de ophoping van bacteri

Interesse voor wielerennen?

Aan de uitrusting moet het niet liggen. Koop nu een bianchi racefiets.

Snel in vorm raken

Op de fitness blog van Gymjunkies vind je verschillende lifestijl schema’s waarmee je snel in een betere vorm kunt raken. Kijk snel op de website, klik op de link.

Letselschade claimen na een ongeluk in de sport

In verschillende sport situaties kun je vervelende blessures oplopen soms veroorzaakt door roekeloos gedrag van een ander. In dat gevalt kun je de dader aansprakelijk stellen. Deze moet dan een schadevergoeding aan je betalen. Ridder letselschade helpt je de schade te verhalen bij de dader.

Sportkleding bedrukken

Sportkleding moet niet alleen lekker zitten, maar het moet er ook nog een beetje leuk uitzien. Als je een sportschool hebt, kun je bijvoorbeeld je leden t-shirts met de bedrijfsnaam aanbieden.

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden