Op zoek naar een personal trainer in Arnhem? 100%PT is degene waar je moet zijn. Met zijn jarenlange ervaring, enthousiasme en kennis helpt hij jou om je doelen te bereiken. Afvallen, aankomen, meer spiermassa of sterker worden? Voor deze personal trainer in Arnhem is het geen probleem!

Werkwijze

Bij deze personal trainer krijg je meer dan training. Zo wordt er ook gekeken naar je voeding en leefstijl en krijg je hier ook een gepersonaliseerd plan voor. Want je kunt wel alleen focussen op de uitwerking, de achterliggende gedachten en redenen zijn minstens zo belangrijk. Dat is de filosofie van deze personal trainer in Arnhem. Door middel van een Program Design wordt gekeken naar jouw persoonlijke sterke en zwakke schakels en op basis daarvan een training gevorm. Zo kijkt de trainer naar oefeningen, herhalingen, tempo en het verbeteren van de relatie tussen ‘mind & muscle’. Je kunt  natuurlijk een schema van het internet gebruiken, maar deze houdt geen rekening met jou als persoon.

Meer dan Personal Trainer

Bij deze personal trainer in Arnhem kun je niet alleen terecht voor training. Je kunt ook bij hem terecht voor blessurebehandeling. Hij heeft veel ervaring in het op een ‘out of the box’ manier behandelen van blessures. Niet trainen met je enkel? Dan zijn er wel andere spiergroepen die aangesproken kunnen worden. Op die manier verlies je tijdens een blessure niet je gehele conditie. Daarnaast kun je bij hem ook terecht voor topsport en prestatieverbetering. Ook topsporters kunnen soms wat extra hulp gebruiken. Deze personal trainer weet er alles van en kan je erbij helpen. Tot slot: wil je nu voor eens en altijd écht afrekenen met de kilo’s? Deze personal trainer is degene die je helpt.

Benieuwd? Neem dan vrijblijvend contact met hem op of check zijn website voor meer informatie.