Bezit jij een sportschool en ben je op zoek naar matten om op een veilige manier vechtlessen aan te kunnen bieden? Of heb je ze nodigen voor andere trainingen en wedstrijden waarbij de deelnemers voornamelijk blijven staan? Best fightshop heeft voor jou dé oplossing! Zij leveren puzzelmatten van verschillende diktes zodat er altijd een geschikte mat voor jouw lessen, trainingen en wedstrijden tussen zit. Daarnaast zijn ze de grootste online vechtsportwinkel, waar je terecht kan voor allerlei producten.

Puzzelmatten in verschillende diktes

Er zijn matten verkrijgbaar in vier verschillende diktes namelijk 1, 2, 3 of 4 centimeter. Welke dikte er voor jou nodig is, is afhankelijk van de functie. Wanneer je de matten gaat gebruiken voor wedstrijden en trainingen waarbij de deelnemers veelal blijven staan en enkel een stevigere ondergrond willen hebben, is een dunne mat de juiste keuze. Zijn ze matten nodig voor lessen waarbij er vaak op de mat gevallen wordt, dan worden de dikkere matten aangeraden omdat deze een betere demping biedt. Uiteraard betekent het wel dat dikkere matten ook meer ruimte in beslag nemen. 

Allerlei producten

Naast het gebruik van een puzzelmat, heb je waarschijnlijk nog meer producten nodig om alle lessen juist uit te kunnen voeren. Best fightshop kan jou ook hierbij helpen, aangezien ze meer dan 20.000 producten in hun assortiment hebben. Zo kun je bij hen ook terecht voor kleding, banden, jassen en hulpstukken voor verschillende vechtsporten zoals oefenwapens, beschermers en trainingsmiddelen. 

Makkelijk te bestellen

Het bestelproces op de website is heel eenvoudig. Er zijn producten voor meer dan 30 vechtsporten te vinden in de webshop, wat neerkomt om meer dan 20.000 producten. Op deze manier zit er altijd iets voor jou bij. Daarnaast profiteer je van gratis verzending vanaf €45,- en een gratis retourlabel. Daarnaast heb je 100 dagen retourrecht en is het mogelijk om achteraf of gespreid te betalen.